Od proizvoda iz naše proizvodnje nudimo dvije vrste namaza:

Isprobajte!
Posjetite naš shop.
Dostupne su i veganske vezije proizvoda na upit.
Naše sirovine su većinom iz ekološke proizvodnje a sve skupa je zapakirano u eco friendly ambalažu s metalnim čepom, staklenom teglicom i papirnatom etiketom. Staklenke su posložene u kraft kartonske kutije s drvenom slamicom.
Brinemo o okolišu i recikliramo!
U budućnosti planiramo proizvoditi i nove vrste namaza. Slani ili slatki? Vidjet ćete a možete nam i poslati svoje prijedloge i sugestije jer mi Vas slušamo.
11 prosinca, 2021

Zašto će vam se svidjeti Goddess namaz?

Ovaj nježni, kremasti namaz osvojit će vas istančanom aromom bourbon vanilije s Madagaskara, kao i hranljivim i ukusnim plodovima pistacija.Pistacije smanjuju kolesterol i hrane tijelo antioksidansima.Bogate su kalcijem i željezom, a njihov kalij pogoduje osobama s povišenim krvnim tlakom. Vitamin E iz ovih plodova učinit će čuda za vašu kožu! Isprobajte i prepustite se božanskom užitku!
6 studenoga, 2021

Zašto će vam se svidjeti Imperator namaz?

Imperator namaz je kao što mu ime kaže – Gospodar okusa. Dominira aromom tostiranih lješnjaka i badema, očarava nepce aromatičnim okusima muškatnog oraščića, ruma i cimeta. Cimet se s razlogom naziva kraljem začina jer ima antibakterijska svojstva, snižava kolesterol i štiti od kardiovaskularnih bolesti. Muškatni oraščić je omiljeni blagdanski začin, prirodni lijek za probavu i afrodizijak! Rum se dugo koristio u medicinske svrhe a bademi i lješnjaci su ogromna riznica vitamina i minerala! Isprobajte i prepustite se dominaciji svih čula :-).